ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Οργανισμός

Η «Νοσηλεία» είναι ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός Oργανισμός και δραστηριοποιείται από το 2001 στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών.

Όραμά μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κατ’ οίκον νοσηλεία και ανακουφιστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς που έχουν ανάγκη και να υποστηρίζουμε παράλληλα τα μέλη των οικογενειών τους.

Αποστολή µας είναι να αναλαμβάνουμε δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και µελών της οικογένειάς τους και να προασπίζουμε το δικαίωμα για αξιοπρεπή νοσηλεία για κάθε πολίτη.

Αποσκοπούμε στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και παρέχουμε δωρεάν κατ’ οίκον ιατρονοσηλευτική φροντίδα και ψυχοκοινωνική στήριξη σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα προσφέρουμε δωρεάν:
Νοσηλεία στο σπίτι σε ασθενείς με καρκίνο, νευρολογικά, ψυχικά και άλλα χρόνια νοσήματα
Ψυχολογική υποστήριξη ασθενών, μελών της οικογένειας και φροντιστών
Εκπαίδευση των οικογενειών για τη φροντίδα του ασθενούς
Ιατρο-νοσηλευτική υποστήριξη ευπαθών ομάδων
Κοινωνική αποθήκη φαρμάκων, ορθοπεδικών βοηθημάτων και υλικών
Στήριξη μοναχικού ασθενή στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος»
Επιστημονικές εκδηλώσεις ενημέρωσης σε θέματα υγείας.

Το έργο μας και ο τρόπος που λειτουργούμε ως Οργανισμός διέπονται από 6 ισχυρές αξίες οι οποίες μας καθοδηγούν στην καθημερινή μας δράση και τις οποίες σέβονται και μοιράζονται εθελοντές και εργαζόμενοι στη «Νοσηλεία»:  Αλληλεγγύη, Σεβασμός, Ανιδιοτέλεια, Συνεργασία, Αξιοπιστία, Ποιότητα.

Παρότι ο Οργανισμός αναπτύσσεται, στον πυρήνα του διατηρούνται αναλλοίωτα τα στοιχεία της κουλτούρας και των αξιών του.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

  • Φροντίζουμε τους ασθενείς μας σα να είναι οι δικοί μας άνθρωποι.
  • Στεκόμαστε δίπλα στα μέλη της οικογένειας του ασθενούς και τους καθοδηγούμε για τη φροντίδα του
  • Είμαστε ο μόνος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που παρέχει αδιάκοπα από το 2001, κατ’ οίκον νοσηλεία στους ενήλικες ασθενείς στην Αθήνα.
  • Στο επίκεντρο της λειτουργίας μας είναι πάντα ο ασθενής.
  • Φροντίζουμε να υλοποιούμε προγράμματα με μεγάλη διάρκεια, προσπαθούμε να παρέχουμε συνολική φροντίδα στον ασθενή στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης του ατόμου και παράλληλα να υποστηρίζουμε τα μέλη της οικογένειάς του.

 

Διαθέτουμε Ειδική Πιστοποίηση ως Φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα -Υ.Υ.Κ.Α. Δ23/46574/3766 (ΦΕΚ 3611/Β/4-11-2016).