ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Παρουσίαση του βιβλίου μας

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19: 00 στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (Ξενοφώντος 2Α, 105 57 – Αθήνα).

Το ειδικό αυτό βιβλίο δημιουργήθηκε από το επιστημονικό προσωπικό της ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ με την υποστήριξη του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, για να βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας που παρέχουν υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας, τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Επιπλέον στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της αξίας της κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας και νοσηλείας στον τόπο μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν:

-Ιωάννης Π. Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Νοσηλείας

-Λένα Παπαλεξοπούλου, Αντιπρόεδρος του Δεσμού

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

-Μυριανθεύς Παύλος- Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικολογίας, Πρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας και μέλος της Συγκλήτου ΕΚΠΑ

-Πατηράκη Ελισάβετ – Καθηγήτρια Συστημάτων Νοσηλευτικής Φροντίδας – Ανακουφιστικής Φροντίδας του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ.

 

Η παρουσία σας θα αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για όλους!