ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@nosilia.org.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 2102112395
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Τι ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η Ομάδα της “Νοσηλείας” σχεδιάζει, συμμετέχει και υποστηρίζει ένα σύνολο προγραμμάτων, με κεντρικό άξονα την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε συνολική φροντίδα στον ασθενή, στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης του ατόμου και παράλληλα να υποστηρίζουμε τα μέλη της οικογένειάς του.

Παρέχουμε δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία, φροντίδα και ψυχοκοινωνική στήριξη σε ενήλικες ασθενείς με καρκίνο, καρδιαγγειακά, αναπνευστικά, μεταβολικά, νευρολογικά, ψυχικά και άλλα χρόνια νοσήματα και ηλικιωμένους, που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η Διεπιστημονική Ομάδα της «Νοσηλείας»  αποτελείται από διάφορες ειδικότητες λειτουργών υγείας, αναλόγως των προγραμμάτων που υλοποιούμε και τη διαθεσιμότητα των εθελοντών.

 

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:


-Ιατρικές και νοσηλευτικές πράξεις κατ’ οίκον

-Ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών, φροντιστών υγείας και των μελών της οικογένειας.

-Εκπαίδευση των φροντιστών/ μελών της οικογένειας για την ορθή φροντίδα του ασθενή στο σπίτι και εκπαίδευση ασθενών στην αυτοφροντίδα. 

-Φροντίδα υγείας ευπαθών ομάδων

Στήριξη μοναχικού ασθενή στο νοσοκομείο

Κοινωνική αποθήκη φαρμάκων, ορθοπεδικών βοηθημάτων και υλικών.

 –Επιστημονικές εκδηλώσεις ενημέρωσης για την υγεία

 

Το βασικό μας πρόγραμμα Νοσηλεία στο Σπίτι ξεκίνησε το 2001 με παροχή δωρεάν υπηρεσιών νοσηλείας στο σπίτι σε ασθενείς με νευρολογικά και άλλα χρόνια νοσήματα που είναι κλινήρεις ή μετακινούνται δύσκολα και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών.

Δείτε όλα μας τα Προγράμματα στο μενού στα δεξιά.

 

 

Τρόπος λειτουργίας

Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με τον Οργανισμό και αιτούνται γραπτώς τις υπηρεσίες μας.

Υπό προϋποθέσεις, τα μέλη της «Νοσηλείας», που πληρούν τα κρίτηρια ένταξης των προγραμμάτων, μπορούν να αιτηθούν τις υπηρεσίες μας ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου.

Οι Αιτήσεις αξιολογούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενημερώνονται τηλεφωνικά οι ενδιαφερόμενοι.